Senior

Afgestemd op de behoefte van oudere paarden.

Complete aanvulling van vitaminen, mineralen en spoorelementen.

 

10, 20 of 40 KG (33-66 dagen per 10 KG)

 

Let op, de brokken zijn vernieuwd! Het suiker- en zetmeelgehalte is verlaagd, en de brok is meer geconcentreerd. De doseringen zijn hierop aangepast. De prijs per zak is iets gestegen, maar de uiteindelijke prijs per dag is juist gezakt!

 

€ 27,95

  • Levertijd: 1-3 dagen

Productinformatie

Equi-Xcel Senior is een volwaardige balancer brok, afgestemd op de behoefte van oudere paarden die op rust staan, of nog wat lichte arbeid verrichten. Het ruwvoer bevat doorgaans niet alle vitaminen, mineralen en spoorelementen die uw paard nodig heeft. Het is belangrijk deze voedingsstoffen aan te vullen om uw paard in optimale conditie te houden en de weerstand te ondersteunen. 

 

Equi-Xcel Senior bevat extra aminozuren voor het behoud van een goede lichaamsconditie en basisbespiering. De spijsvertering van oudere paarden verandert met de jaren, en daarmee ook de opname van voedingsstoffen. Hier is rekening mee gehouden door hoge concentraties vitaminen en mineralen toe te voegen. Zo is Equi-Xcel Senior een optimale aanvulling voor uw oudere paard. Daarnaast is het laag in zetmeel en suikers, en zuinig in gebruik. 

Dosering

Adviesdosering per dag:

Paard (600 kg) - 250 gram

Grote pony (450 kg) - 190 gram

Pony (300 kg) - 125 gram

 

Bij lichte arbeid de dosering verhogen met 25-50 gram.

 

Een volle maatschep (100 ml) bevat circa 75 gram.

Samenstelling

Download
Balance Senior 2.0.pdf
Adobe Acrobat document 3.7 MB

 

Heeft u meerdere paarden en wilt u liever groot bestellen? Neem contact op voor de prijzen en mogelijkheden!
Lastige eter? De balancers worden als zeer smakelijk ervaren. Vraag een gratis proefzakje aan door uw keuze en adres te mailen naar info@equi-xcel.nl