Partners & Dealers


Ook partner of verkooppunt worden? Neem snel contact op!


 

Dierenartspraktijk Edam/Naarden levert professionele en persoonlijke diergeneeskundige zorg, voor zowel huisdier als paard.

U kunt bij ons terecht voor alle preventieve zorg, waaronder vaccineren en advies over ontworming en ontvlooiing. Indien uw paard of huisdier klachten heeft, staan wij voor u klaar. De praktijk is zodanig ingericht en van moderne apparatuur voorzien, dat het grootste deel van voorkomende klachten kan worden behandeld.
De mobiele paardenpraktijk beschikt onder andere over röntgen- en echoapparatuur, waardoor veel diagnostiek gewoon aan huis kan worden uitgevoerd. Naast algemene paardengeneeskunde en beeldvorming, zijn wij gespecialiseerd in de begeleiding van sportpaarden. 
Dierenartspraktijk Edam/Naarden behandelt paarden van alle leeftijden en van alle niveau’s; onbeleerd, recreatief tot internationaal. In de ondersteuning van lijf en geest adviseren we verschillende voeders en supplementen. De lijnen van Equi-Xcel zijn daar één van. De resultaten verbazen ons elke keer!


Anna Kordatzaki - Roosen Horses

Jiochanna-Androniki ‘Anna’ Kordatzaki is een Nederlands-Griekse amazone. Woonachtig in Nederland, uitkomend voor haar vaderland Griekenland. Met Roosens Westpoint (Lancet x Forest XX) is Anna al jaren een van de meest succesvolle dressuuramazones voor Griekenland. Met ruim 30 jaar aan ervaring in de paardenwereld en deelname aan vele internationale wedstrijden in heel Europa heeft Anna al een hele staat van dienst. Naast amazone is Anna ook actief als instructrice, jurylid en fokker. Diverse sportpaarden, fokmerries en talentvolle nafok uit eigen fokkerij hebben zich al goed bewezen. 


Joyce van Schaick - Stal Meerzicht

 

Dressuuramazone Joyce van Schaick rijd met haar paarden Glendale, Isidor en Jack regelmatig wedstrijden op subtopniveau. Haar absolute topper Well Done Sollenburg, welke zij zelf heeft opgeleid, brengt zij nationaal en internationaal uit in de Grand Prix. 

Joyce van Schaick is naast dressuuramazone ook eigenaresse van pension- en dressuurstal Stal Meerzicht in Abcoude. Hier is zij iedere dag bezig met dat wat ze het liefste doet: het opleiden en trainen van jonge paarden met als doel ze klaar te maken voor de wedstrijdsport. Naast het opleiden en trainen van dressuurpaarden heeft Joyce ook regelmatig paarden in de verkoop. Ze is tevens gediplomeerd instructrice (Orun 3de fase) en bevoegd om dressuurtrainingen te geven op elk niveau.


Op Dressuurproeven.nl kan je terecht om overzichtelijk alle dressuurproeven in de disciplines van de paardensport te bekijken en te downloaden. Daarnaast vind je er leuke trainingstips om je training gevarieerd te houden.

Dressuurproeven.nl is tevens een uitgebreide webshop voor ieder wat wils. Van klein tot groot zijn er vele artikelen zowel voor pony, paard als de ruiters. Een uitgebreid assortiment met vele bekende maar ook unieke merken. Je kunt ook terecht voor het borduren, bedrukken van halsters, dekjes, dekens en kleding. Sinds kort beschikt Dressuurproeven.nl over de mogelijkheid om artikelen te laten laser graveren. Denk hierbij aan op hout, steen en/of leer. Unieke producten die gepersonaliseerd kunnen worden.

Dressuurproeven.nl heeft een kleine showroom in Westervoort, De Smidse 21. Je bent hier op afspraak van harte welkom.

Dressuurproeven staat voor persoonlijke service en kwaliteit! Tot gauw op Dressuurproeven.nl!


L.A. Equistyle onderscheid zich van andere shops door veelal producten van unieke merken te verkopen waardoor wij een exclusief assortiment hebben dat je nergens anders zult vinden. Daarbij bieden wij een zeer goede service en geven we indien gewenst persoonlijk advies. Het assortiment wordt met zorg samengesteld en alle producten worden door ons dan ook uitvoerig getest voordat de producten te bestellen zijn in onze webshop. Hierdoor kunnen wij altijd een goed en deskundig advies geven. 

Wij staan 100% achter alle merken en producten die wij verkopen, hier hebben wij dan ook heel bewust voor gekozen. 

Daarnaast vinden wij het enorm belangrijk om een goede service te bieden. Het is dan ook mogelijk ons 24 uur per dag een chatbericht of whatsappje te sturen welke wij zo snel mogelijk proberen te beantwoorden. We denken graag met je mee en staan altijd open voor vragen!