Partners


 

Dierenartspraktijk Edam levert professionele en persoonlijke diergeneeskundige zorg, voor zowel huisdier als paard.

U kunt bij ons terecht voor alle preventieve zorg, waaronder vaccineren en advies over ontworming en ontvlooiing. Indien uw paard of huisdier klachten heeft, staan wij voor u klaar. De praktijk is zodanig ingericht en van moderne apparatuur voorzien, dat het grootste deel van voorkomende klachten kan worden behandeld.

De mobiele paardenpraktijk beschikt onder andere over röntgen- en echoapparatuur, waardoor veel diagnostiek gewoon aan huis kan worden uitgevoerd. Naast algemene paardengeneeskunde en beeldvorming, zijn wij gespecialiseerd in de begeleiding van sportpaarden. 
Dierenartspraktijk Edam behandelt paarden van alle leeftijden en van alle niveau’s; onbeleerd, recreatief tot internationaal. In de ondersteuning van lijf en geest adviseren we verschillende voeders en supplementen. De lijnen van Equi-Xcel zijn daar één van. De resultaten verbazen ons elke keer!


Anna Kordatzaki - Roosen Horses

Jiochanna-Androniki ‘Anna’ Kordatzaki is een Nederlands-Griekse amazone. Woonachtig in Nederland, uitkomend voor haar vaderland Griekeland. Met Roosens Westpoint (Lancet x Forest XCX) is Anna al jaren een van de meest succesvolle dressuuramazones voor Griekenland. Met ruim 30 jaar aan ervaring in de paardenwereld en deelname aan vele internationale wedstrijden in heel Europa heeft Anna al een hele staat van dienst. Naast amazone is Anna ook actief als instructrice, jurylid en fokker. Diverse sportpaarden, fokmerries en talentvolle nafok uit eigen fokkerij hebben zich al goed bewezen. 


Joyce van Schaick - Stal Meerzicht

 

Dressuuramazone Joyce van Schaick rijd met haar paarden Glendale, Isidor en Jack regelmatig wedstrijden op subtopniveau. Haar absolute topper Well Done Sollenburg, welke zij zelf heeft opgeleid, brengt zij nationaal en internationaal uit in de Grand Prix. 

 

 

Joyce van Schaick is naast dressuuramazone ook eigenaresse van pension- en dressuurstal Stal Meerzicht in Abcoude. Hier is zij iedere dag bezig met dat wat ze het liefste doet: het opleiden en trainen van jonge paarden met als doel ze klaar te maken voor de wedstrijdsport. Naast het opleiden en trainen van dressuurpaarden heeft Joyce ook regelmatig paarden in de verkoop. Ze is tevens gediplomeerd instructrice (Orun 3de fase) en bevoegd om dressuurtrainingen te geven op elk niveau.