About Us


Equi-Xcel is ontstaan vanuit passie voor paardenwelzijn. Goede, gezonde voeding is de absolute basis voor een gezond en fit paard.  “Maar hij ziet er toch goed uit?” is een veelgehoorde uitspraak. En zolang het goed gaat, gaan eigenaren niet snel op zoek naar hoe het nóg beter kan. Je weet immers niet wat je mist! Er valt echter vaak nog een hoop winst te behalen door het rantsoen precies op de behoefte van uw paard af te stemmen, en ervoor te zorgen dat de gebruikte voeders en supplementen goed op elkaar aansluiten.

Daarnaast kan te veel of verkeerde voeding de oorzaak zijn van verschillende aandoeningen en overgewicht. Geconcentreerde producten zoals een supplement of balancer, maar ook voedingsmiddelen op maat kunnen hierbij helpen. 

 

Equi-Xcel beschikt over een ruim assortiment producten, die elk met de grootste zorg zijn samengesteld. Alleen de beste grondstoffen zijn goed genoeg om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren. Daarnaast worden wetenschappelijke onderzoeken op de voet gevolgd. Naargelang deze ontwikkelingen worden nieuwe voedermiddelen samengesteld en bestaande producten verbeterd. Zo weet u zeker dat uw paard niks tekort komt!  

 

Onderscheidend is ons Custom Made concept, waarbij u op basis van uitgebreide analyse, voer en supplementen speciaal voor uw paarden kunt laten samenstellen. 

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor advies, zowel voor het individuele paard als voor de hele stal. 

 

Goed voeren hoeft niet ingewikkeld te zijn! Wij doen er alles aan om het u makkelijk te maken. Samen houden wij uw paard gezond en fit, met kwalitatief goede producten, maatwerk en advies. 

 


Bent u benieuwd naar artikelen die meer over ons vertellen? U vindt ze via deze links.