Custom Made Supplements & Feed


Heeft u uw kast ook zo vol staan met vele verschillende supplementen? Of kunt u net niet vinden wat u zoekt?

Equi-Xcel biedt u de mogelijkheid om uw eigen supplementen samen te laten stellen. Voor zowel poeder- als broksupplementen is er een ruime keuze. Na het analyseren van het huidige rantsoen en vaststellen van de behoefte van uw paarden, bespreken we uw wensen. Vervolgens zal een persoonlijk product samengesteld worden. Er zijn vele grondstoffen voorradig, waardoor een passende mix binnen handbereik ligt.  Al vanaf 10 kilo!

 

Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om uw eigen krachtvoeder samen te laten stellen. Hierbij kunt u kiezen voor een brok of muesli. Het proces is hetzelfde als bij onze Custom Made Supplements. Het huidige rantsoen word geanalyseerd, en de behoefte van uw paarden wordt berekend. Na het bespreken van uw wensen, zal een persoonlijk voedermiddel samengesteld worden. 

Voor de Custom Made Muesli is er naast een melassevrije, ook een graanvrije basis beschikbaar. Deze basis muesli's zijn ook los verkrijgbaar, en ideaal om te combineren met de Equi-Xcel Balancers wanneer extra energie wenselijk is.

 

Custom Made Feed is al beperkt mogelijk vanaf 250 kilo, vanaf 750 kilo zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos! Uw voer kan geleverd worden in zakken of in een BigBox, en wordt gratis bij u op stal afgeleverd.

 

Wilt u meer weten? We staan u graag persoonlijk te woord om de vele mogelijkheden uit te leggen. Neem gerust contact met ons op.

 

Goed voeren hoeft niet ingewikkeld te zijn of veel tijd in beslag te nemen. Equi-Xcel maakt het u makkelijk, met op maat gemaakte producten.